طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مواد لازم :
شیر پاستوریزه نایلونی= ۱ عدد
کاکائو = به میزان دلخواه
تخم مرغ = ۱ عدد
نشاسته ذرت = ۴ قاشق غذاخوری
شکر = به میزان دلخواه
ابتدا شیر ، شکر ، نشاسته ذرت و تخم مرغ را درون مخلوط کن ریخته کاملأ مخلوط می کنیم . سپس بسته به دلخواه خودتان مقداری پودر کاکائو داخل مواد موجود در مخلوط کن ریخته و مجددأ حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید . اکنون مواد آماده شده را داخل قابلمه ریخته و بر روی شعله ملایم قراردهید و مرتب هم بزنید ( به دلیل وجود نشاسته در این دسر ممکن است ته بگیرد ) . مواد داخل قابلمه کم کم شروع به غلیظ شدن می کند . هنگامیکه مواد شروع به حباب زدن نمود و مانند ماست تقریبأ غلیظی شد آن را از روی اجاق بردارید و داخل ظرف مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید . مدت زمان قراردادن داخل یخچال حدود ۳ تا ۴ ساعت می باشد . حال می توانید دسر تهیه شده را به دلخواه تزئین نموده و میل نمایید .
نکته : به جای پودر کاکائو می توانید از زعفران یا نسکافه استفاده نمایید .
طرز تهیه کیک یخچالی