پیام دکتر سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران به مناسبت اولین روز ماه ژوئن، روز جهانی شیر

پیام دکتر سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران به مناسبت اولین روز ماه ژوئن، روز جهانی شیر

پیام دکتر سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران به مناسبت اولین روز ماه ژوئن، روز جهانی شیر

نیاز انسان به غذا یکی از مهم ترین احتیاجات ذاتی است که عامل بقا و طول عمر محسوب می شود. تغذیه صحیح و درست نه تنها پدیده رشد را فراهم کرده و به تندرستی و طول عمر کمک می کند بلکه با تاثیر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و روانی نیز می شود. در میان علوم مرتبط با تغذیه انسان، شیر و فرآورده های آن به عنوان ماده ای حیاتی و ارزشمند از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است. شیر به عنوان کامل ترین غذای شناخته شده حاوی چنان تنوعی از مواد مغذی است که می تواند تمامی وظایف غذا را در بدن انجام دهد.
در سراسر جهان و در کشورهای مختلف، سازمان ها و نهاد ها در تلاشند تا ضمن تحقیقات گسترده و مستمر بر روی شیر، به بهترین نحو ممکن مصرف این ماده حیاتی در سبد خانوارها قرار گیرد و این افزایش مصرف، خود موجبات ارتقاء سطح سلامتی جامعه و عامل تحرک صنعت شیر می شود. روز جهانی شیر یادآور این امر مهم است که بین سرانه مصرف شیر و کاهش سن از کارافتادگی ارتباط مستقیمی وجود دارد. کمبود مصرف این فرآورده، علاوه بر تاخیر رشد، همراه با سوء تغذیه سلولی، کم خونی، افزایش فشار خون، افزایش تحریک پذیری، بی اشتهایی، خرابی و فساد دندان ها، تحلیل عضلات، نرمی و پوکی استخوان و ... عوارض جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. پوکی استخوان فاجعه قرن محسوب می شود و ایران نیز از این قضیه مستثنی نیست.
بر اساس گزارشات وزارت بهداشت بیش از 90 درصد مردم کشور دچار کمبود دریافت کلسیم و ویتامین دی هستند و به همین دلیل نرمی و پوکی استخوان از بیماری های شایع در کشور محسوب می شود. در همین گزارش ها آمده که پوکی استخوان در سنین بالای 60 سال از هر دو زن یه نفر و از هر سه مرد یک نفر را مبتلا می کند و چون درمان ندارد، تنها راه پیشگیری است که با مصرف کافی و مستمر کلسیم و فسفر اتفاق می افتد.
روز جهانی شیر بهانه ای است که مسئولین کشور به ویژه وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاوه بر اقدامات موثری که تا کنون انجام داده اند، برنامه ریزی جدیدی برای بسط و گسترش مصرف شیر و فرآورده های آن و حمایت های ضروری از این صنعت بنماید و هم عموم مردم برای سلامت خویش که ارزش عمر آدمی را دارد نسبت به تغییر عادات غذایی و مصرف مستمر این ماده حیاتی اهتمام ورزند.
شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) در جهت اعتلای شاخص سلامتی جامعه علاوه بر تولید فرآورده های شیری سالم طی شش دهه گذشته، محصولات سلامتی بخش (غذاهای عملگرا) شامل کفیر، ماست و پنیر و سایر محصولات پروبیوتیک، شیر کم لاکتوز و انواع شیر و دوغ غنی شده با ویتامین دی و کلسیم را طی یک دهه گذشته با هدف توسعه سلامتی تولید و به بازار عرضه نموده است که دارای خواص تغذیه ای و درمانی و اثرات سودمند برای سلامتی می باشد.
سلامتی همگان را در این ماه عزیز و شریف از خداوند متعال خواستارم.

نیاز انسان به غذا یکی از مهم ترین احتیاجات ذاتی است که عامل بقا و طول عمر محسوب می شود. تغذیه صحیح و درست نه تنها پدیده رشد را فراهم کرده و به تندرستی و طول عمر کمک می کند بلکه با تاثیر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و روانی نیز می شود. در میان علوم مرتبط با تغذیه انسان، شیر و فرآورده های آن به عنوان ماده ای حیاتی و ارزشمند از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است. شیر به عنوان کامل ترین غذای شناخته شده حاوی چنان تنوعی از مواد مغذی است که می تواند تمامی وظایف غذا را در بدن انجام دهد.
در سراسر جهان و در کشورهای مختلف، سازمان ها و نهاد ها در تلاشند تا ضمن تحقیقات گسترده و مستمر بر روی شیر، به بهترین نحو ممکن مصرف این ماده حیاتی در سبد خانوارها قرار گیرد و این افزایش مصرف، خود موجبات ارتقاء سطح سلامتی جامعه و عامل تحرک صنعت شیر می شود. روز جهانی شیر یادآور این امر مهم است که بین سرانه مصرف شیر و کاهش سن از کارافتادگی ارتباط مستقیمی وجود دارد. کمبود مصرف این فرآورده، علاوه بر تاخیر رشد، همراه با سوء تغذیه سلولی، کم خونی، افزایش فشار خون، افزایش تحریک پذیری، بی اشتهایی، خرابی و فساد دندان ها، تحلیل عضلات، نرمی و پوکی استخوان و … عوارض جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. پوکی استخوان فاجعه قرن محسوب می شود و ایران نیز از این قضیه مستثنی نیست.
بر اساس گزارشات وزارت بهداشت بیش از ۹۰ درصد مردم کشور دچار کمبود دریافت کلسیم و ویتامین دی هستند و به همین دلیل نرمی و پوکی استخوان از بیماری های شایع در کشور محسوب می شود. در همین گزارش ها آمده که پوکی استخوان در سنین بالای ۶۰ سال از هر دو زن یه نفر و از هر سه مرد یک نفر را مبتلا می کند و چون درمان ندارد، تنها راه پیشگیری است که با مصرف کافی و مستمر کلسیم و فسفر اتفاق می افتد.
روز جهانی شیر بهانه ای است که مسئولین کشور به ویژه وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاوه بر اقدامات موثری که تا کنون انجام داده اند، برنامه ریزی جدیدی برای بسط و گسترش مصرف شیر و فرآورده های آن و حمایت های ضروری از این صنعت بنماید و هم عموم مردم برای سلامت خویش که ارزش عمر آدمی را دارد نسبت به تغییر عادات غذایی و مصرف مستمر این ماده حیاتی اهتمام ورزند.
شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) در جهت اعتلای شاخص سلامتی جامعه علاوه بر تولید فرآورده های شیری سالم طی شش دهه گذشته، محصولات سلامتی بخش (غذاهای عملگرا) شامل کفیر، ماست و پنیر و سایر محصولات پروبیوتیک، شیر کم لاکتوز و انواع شیر و دوغ غنی شده با ویتامین دی و کلسیم را طی یک دهه گذشته با هدف توسعه سلامتی تولید و به بازار عرضه نموده است که دارای خواص تغذیه ای و درمانی و اثرات سودمند برای سلامتی می باشد.
سلامتی همگان را در این ماه عزیز و شریف از خداوند متعال خواستارم.