در حال بروزرسانی است
انواع دسر

انواع دسر

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مواد لازم :

شیر پاستوریزه نایلونی= ۱ عدد

کاکائو = به میزان دلخواه

تخم مرغ = ۱ عدد

نشاسته ذرت = ۴ قاشق غذاخوری

شکر = به میزان دلخواه

ابتدا شیر ، شکر ، نشاسته ذرت و تخم مرغ را درون مخلوط کن ریخته کاملأ مخلوط می کنیم . سپس بسته به دلخواه خودتان مقداری پودر کاکائو داخل مواد موجود در مخلوط کن ریخته و مجددأ حدود ۳۰ ثانیه  مخلوط کنید . اکنون مواد آماده شده را داخل قابلمه ریخته و بر روی شعله ملایم قراردهید و مرتب هم بزنید ( به دلیل وجود نشاسته در این دسر ممکن است ته بگیرد ) . مواد داخل قابلمه کم کم شروع به غلیظ شدن می کند . هنگامیکه مواد شروع به حباب زدن نمود و مانند ماست تقریبأ غلیظی شد آن را از روی اجاق بردارید و داخل ظرف مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید . مدت زمان قراردادن داخل یخچال حدود ۳ تا ۴ ساعت می باشد . حال می توانید دسر تهیه شده را به دلخواه تزئین نموده و میل نمایید .

نکته : به جای پودر کاکائو می توانید از زعفران یا نسکافه استفاده نمایید .

طرز تهیه کیک یخچالی

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *