شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان

شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان

پگاه کرمان یکی از شرکتهای تحت پوشش شرکت صنایع شیر ایران می باشد که در بهمن ماه ۱۳۶۱ در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار و با ظرفیت اسمی ۷۰ تن و عملی ۲۰ تن در روز شروع به فعالیت کرد و هم اکنون با ظرفیت عملی ۱۴۰ تن در روز محصولات تولیدی خود را با نام تجاری پگاه کرمان به بازار عرضه می نماید . تولیدات این شرکت در حال شامل : پنیر یواف در اوزان ۱۰۰ ، ۳۰۰ و ۴۰۰ گرمی – پنیر سین بیوتیک – پنیر لاکتیکی – پنیر لاکتیکی زیره ای – پنیر لاکتیکی سبزیجات(پنیر سالادی ) – پنیر لاکتیکی حلبی – شیر پاستوریزه کم چرب و پرچرب – شیر کاکائو پاستوریزه – شیر پاستوریزه غنی شده با ویتامین D3 – دوغ نایلونی با طعم نعناع – انواع شیر استریل طعمدار ( شیر وانیل – شیرکاکائو – شیر موز – شیر عسل ) – شیرهای استریل ۱ لیتری کم چرب – نیم چرب و پرچرب با بسته بندی جدید EDGE – شیرهای استریل ۱ لیتری طعمدار با بسته بندی جدید EDGE ( شیر موز – شیر کاکائو ) – شیر استریل غنی شده با ویتامین D3 – شیر استریل سه گوش – شیر استریل ۲۰۰ سی سی – انواع دوغ بطری ( دوغهای کوزه ای سنتی و هفت گیاه – دوغ گازدار – دوغ سنتی – دوغ با طعم نعناع – دوغ لیوانی) – انواع خامه استریل ( خامه با شهد خرما – خامه پسته – خامه سمنو و خامه ساده ) – انواع ماست لیوانی و دبه ای کم چرب و پرچرب ، ماست سین بیوتیک و ماست چکیده سبزیجات (اسپار) – انواع کشک ( کشک سبزی ، کشک لیوانی در اوزان ۲۵۰ و ۵۰۰ گرم ، کشک دبه ای ۲ کیلویی ) می باشد که در بازارهای استان کرمان و استانهای همجوار به فروش می رسد . این شرکت با توجه به تعهد صادقانه خود نسبت به رعایت بهداشت فرآیند تولیدات خود و تندرستی مصرف کنندگان اقدامات گسترده ای در جهت حفظ طبیعی بودن محصولات ، افزایش کیفیت ، تنوع محصول ، حفظ محیط زیست ، صرفه جویی در مصرف منابع انرژی ، صیانت از سلامت کارکنان و احترام به حقوق جامعه به عمل آورده که دستاورد آن دریافت گواهینامه های مدیریت کیفیت ISO9001 ، مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS18001 ، مدیریت زیست محیطی ISO14001 ، مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000 (جهت خط تولید پنیر یواف) از شرکت توف نورد آلمان و همچنین گواهینامه حلال از اتاق اسلامی و نیز گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه همکار ISO17025 از نهاد اعتبار دهی پارسیان می باشد .

شرکت پاستوریزه پگاه کرمان به منظور تأمین بهداشت و سلامت جامعه و نیز رضایت مشتریان کلیه اصول زیر را در فعالیتهای خود مورد توجه قرار می دهد :

-دریافت شیرخام باکیفیت

-عدم استفاده از مواد نگهدارنده و نیز افزودنیهای غیرمجاز در تولید فرآورده های شیری

-استفاده از ظروف بسته بندی بهداشتی با درجه بندی غذایی

-رعایت الزامات نشانه گذاری بسته بندی محصولات براساس استانداردهای ملی ایران

-رعایت بهداشت فردی ، عمومی و شغلی در کلیه مراحل تولید

-تولید محصولات مطابق با استانداردهای ملی ایران

-حفظ زنجیره سرما در کلیه مراحل (تولید – انبارش – حمل و توزیع ) فرآورده های شیری

-رعایت حقوق و جلب رضایت مشتریان

-تلاش برای ایجاد فضای سالم ، آرام ، صمیمی و اعتماد متقابل بین همکاران