برگ شرایط مناقصه عمومی خرید انواع لیوان بسته بندی

برگ شرایط مناقصه عمومی خرید انواع لیوان بسته بندی

شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان در نظر دارد براساس آگهی درج شده در روزنامه اطلاعات به مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ شماره ۲۸۱۱۹  لیوانها و دبه های مورد نیاز خود را از طریق مناقصه عمومی و براساس این برگ شرایط خریداری نماید  لذا از آن شرکت محترم دعوت میگردد ضمن رعایت مفاد برگ شرایط  پیشنهاد خود را در پاکتهای لاک ومهر شده حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۶.به امور بازرگانی شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان به آدرس:کرمان – کیلومتر اول جاده هفت باغ علوی تحویل ورسیددریافت نمایند.

 

ماده ۱ : موضوع مناقصه:

برای مدت زمان یک سال  

۱-۱- لیوان کشک ۵۰۰ گرمی ۱۰۰.۰۰۰ عدد

۲-۱- لیوان کشک ۲۵۰ گرمی ۲۵۰.۰۰۰ عدد

۳-۱- لیوان ماست ۷۰۰ گرمی ۱.۲۰۰.۰۰۰ عدد

۴-۱- لیوان ماست ۸۵۰ گرمی ۱۰۰.۰۰۰ عدد

۵-۱- لیوان ماست ۱۰۰ گرمی ۶۵۰.۰۰۰ عدد

۶-۱- لیوان ماست ۶۰۰ گرمی ۱۵۰.۰۰۰ عدد

۷-۱- لیوان ماست ۹۰۰ گرمی ۲۵.۰۰۰ عدد

۸-۱- لیوان پنیر ۱۰۰ گرمی ۸.۰۰۰.۰۰۰ عدد

۹-۱- لیوان پنیر ۳۰۰ گرمی چاپدار ۴۵۰.۰۰۰ عدد

۱۰-۱- لیوان پنیر ۴۰۰ گرمی ۲.۳۰۰.۰۰۰ عدد

۱۱-۱- لیوان پنیر سین بیوتیک ۶۰.۰۰۰ عدد

۱۲-۱- لیوان پنیر لاکتیکی ۳.۳۰۰.۰۰۰ عدد

۱۳-۱- دبه ۲۰۰۰ کیلوگرمی۵۰۰.۰۰۰ عدد

خرید داده ۲- مشخصات فنی و کیفی  موضوع مناقصه:

نوع وزن (گرم) گنجایش (گرم )  قطر دهانه ارتفاع  
دبه ۲۰۰۰گرمی با دستگیره و  درب ۲ ± ۷۸ ۷۵  ±  ۲۰۰۰ ۲  ±  ۹۵ ۰/۵  ±  ۲۱۰  
لیوان ماست ۷۰۰ گرمی ۰/۵ ± ۱۸ ۲۰  ±  ۷۰۰ ۲  ±  ۱۲۵ ۰/۵  ±  ۱۱  
لیوان ماست ۸۵۰ گرمی ۲ ± ۲۱ ۲۵  ±  ۸۵۰ ۲   ± ۱۲۵ ۰/۵  ±  ۱۲/۵  
لیوان ماست ۹۰۰گرمی  ۰/۷  ± ۲۰/۶ ۲۲ ±  ۹۰۰ ۲  ±  ۱۲۵ ۰/۵  ±  ۱۳  
لیوان کشک ۵۰۰ گرمی  ۲ ± ۳۰ ۱۵  ±  ۵۰۰ ۱ ±   ۹۵ ۰/۵  ±  ۱۱ pp
لیوان کشک ۲۵۰ گرمی  ۰/۳ ±  ۷/۲ ۷  ±   ۲۵۰ ۱  ± ۹۵ ۰/۵  ±  ۶ pp
نوع وزن ( گرم ) طول ( میلیمتر) عرض ( میلیمتر ) ارتفاع (میلیمتر) اندازه لبه ( میلیمتر )
لیوان ۱۰۰ گرمی یواف ۰/۵  ± ۴/۵ ۱ ± ۹۳ ۵/۰ ± ۹۰ ۱ ± ۳۰ ۳
لیوان ۲۰۰ گرمی یواف ۰/۵ ± ۶/۵ ۱ ± ۹۳ ۵/۰ ± ۹۰ ۱ ±  ۶۰ ۳
لیوان ۳۰۰ گرمی یواف ۰/۴ ± ۱۱/۳ ۰/۵ ± ۱۲۹ ۵/۰ ± ۹۰ ۰/۵ ± ۵۲ ۰/۵  ± ۴
لیوان ۴۰۰ گرمی یواف ۰/۴ ± ۱۲/۴ ۰/۵ ± ۱۲۹ ۵/۰ ± ۹۰ ۰/۵ ± ۶۲ ۰/۵  ± ۴
لیوان ۳۵۰ گرمی لاکتیکی ۱  ± ۱۶ ۰/۵ ± ۱۲۹ ۵/۰ ± ۹۰ ۰/۵ ± ۵۶ ۰/۵  ± ۴
لیوان سین بیوتیک ۰/۴  ± ۱۲/۴ ۰/۵ ± ۱۲۹ ۵/۰ ± ۹۰ ۰/۵ ± ۶۲ ۰/۵  ± ۴

    

مشخصات پنیر سین بیوتیک : با توجه به اینکه محصول اختصاصی پگاه کرمان می باشدبایستی روی لیوان به طورکامل چاپ شود

تبصره ۱: موضوع مناقصه باید طبق برنامه زمانبندی شده از طرف مناقصه گزار و توسط مناقصه گر تامین گردد .

  • وضعیت ظاهری:فاقد هر گونه عیب و ایراد نظیر ،کدورت،ترک،رگه،حفره،حباب،و آثار مربوط به سوختگی و یا عدم ذوب کافی مواد اولیه و زوائد لبه های تیز باشد
  • دارای رنگ یکنواخت و کافی در کلیه قسمتها و بدون پخش شدگی و چاپ خوانا و جوهر چاپ به داخل لیوان نفوذ نکند
  • عملکرد مناسب ظرف در خط تولید:عملکرد مطلوب در قسمت تولید در مراحل ،پرکردن در بندی،برچسب زنی و شیرینگ و ظروف پس از پر شدن با آب به مدت ۱۲ ساعت به صورت معکوس نباید هیچگونه نشتی داشته باشد و در برابر فشار در نواحی

مختلف هیچگونه شکستگی نشتی و ترک و تغییر شکل نداشته باشد.

 

  • ضخامت : در تمام قسمتهایی که نسبت به محور تقارن قائم وضع مشابه دارند یکسان باشد.
  • تقارن :از تقارن کامل برخوردار بوده بوده و در تمام مدت استفاده دچار تغییر نگردد.
  • مقاومت در برابر ضربه:در مقابل فشار عمودی و افقی مقاوم باشد و شکننده نباشد .
  • کپک و مخمر:منفی

 

  • کلی فرم صرفا” جهت ماست و پنیر  : منفی

۱-۹–  توتال کانت جهت ماست وپنیر  حداکثر ۱۰۰ کلنی

دهانه لیوان  :سخت و مستحکم بوده و در مقابل تغییرات دما سختی و استحکام آن محفوظ بماند. لبه لیوان صاف و سیل پذیر باشد و دفرمگی نداشته باشد

رزوه دهانه دبه :پس از دربندی کامل باید فاقد نشتی از محل دربندی باشد.

  • جنس درب pp یا PE و سازگار با دهانه دبه  باشد
  • بسته بندی:داخل کیسه های پلاستیکی سالم و پاکیزه و ضخیم و دو لایه بطور منظم با بست جداگانه بسته بندی شوند و تعداد دبه ها در هر بسته مشخص باشد بسته ها آسیب دیده و پاره نباشند نحوه چیدمان کیسه ها به گونه باشد که در حین حمل و انبارش اسیب نبیند و در ماشین سرپوشیده حمل گردد.روی بسته ها برچسب مشخصات تامین کننده از قبیل تاریخ تولید نام شرکت ،علامت تجاری،ادرس و علامت استاندارد بازیافت درج گردد.
  • نشانه گذاری بازیافت و ارم یا نام تجاری شرکت در کف لیوان و دبه درج گردد.
  • Food grade بودن لیوان و دبه ، داشتن  پروانه ساخت و آخرین آنالیز انجام شده بر روی لیوان ها و دبه ها  طبق استاندارد ملی برای شرکت در مناقصه الزامی است
  • داشتن تعادل و ایستایی کافی و عدم واژگون شدن بر روی صفحه صاف و مسطح
  • ارتفاع برآمدگی لبه لیوان ۱ سانتی متر باشد
  • بسته بندی لیوان : لیوانها در دسته های منظم و داخل پلاستیک سیل شده داخل کارتن باشند و بر روی کارتن شماره بچ نامبر درج شده باشد .

ماده ۳: سپرده شرکت  درمناقصه:

پیشنهاددهنده موظف است مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال را به عنوان سپرده شرکت درمناقصه به حساب شماره ۰۱۰۵۱۸۰۹۷۵۰۰۱شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان  بانک ملی واریز ویا معادل مبلغ فوق ضمانت نامه بانکی معتبر وبدون قید و شرط تهیه وهمراه پیشنهاد قیمت ارائه نماید به پیشنهادات فاقد سپرده دارای چک پول پول نقد چک شخصی ترتیب اثر داده نخواهد شد .در صورتیکه شرکت کننده مطالبات قطعی شده از مناقصه گزار دارد می تواند فرم پیوست را تکمیل و پس از مهر و امضای مجاز ارسال کند .

تبصره۵: مدت تحویل موضوع مناقصه  یک سال و طبق برنامه زمانبندی تقریبی و هفتگی که از طرف شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان تعیین  میگردد.

ماده ۴:  حسن انجام کار:

برنده مناقصه موظف است پس از اعلام کتبی این شرکت طرف مدت ۱۰ روز نسبت به عقد قرارداد اقدام نماید.

ماده ۵: تائید لیوانهای موردمعامله:

برنده مناقصه بایستی  تعداد ۱۰ عدد از هر نمونه لیوان جهت خریدار ارسال نماید وپس از آزمایش وتائید این شرکت نسبت به سفارش مابقی اقدام خواهد نمود ، بدیهی است  کلیه لیوانها بایستی مطابق مشخصات موضوع مناقصه  باشد.

ماده۶:چنانچه پس از تعیین برنده مناقصه نامبرده ظرف مدت قید شده درماده ۴ از عقد قرارداد خودداری نماید سپرده وضمانت نامه  شرکت درمناقصه  مشارالیه به نفع این شرکت ضبط وبا نفردوم قرارداد منعقد خواهدشدوچنانچه نفردوم نیز یک هفته پس از اعلام (کتبی یا شفاهی ) از عقد قرارداد  خودداری نماید سپرده یا ضمانت نامه بانکی شرکت درمناقصه ایشان نیز ضبط خواهدشد.

ماده ۷: سپرده شرکت درمناقصه نفرات اول ودوم مناقصه تا انعقاد قراردادمسترد نخواهد شد.

ماده ۸: شرکت کننده درمناقصه باید ممنوع المعامله نبوده وبا توجه به منع مداخله کارکنان دولت درمعاملات دولتی اقدام به ارسال پیشنهاد نماید.

ماده۹:شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان در ردیا قبول کل ویا هریک از پیشنهادات واصله مختارمیباشد.

ماده ۱۰:شرکت درمناقصه به منزل قبول کلیه شرایط آئین نامه معاملات شرکت صنایع شیر ایران میباشد.

ماده ۱۱:هزینه چاپ آگهی از برنده مناقصه کسر می گردد.

ماده:۱۲کلیه کسورات قانونی  به عهده برنده  مناقصه میباشد .قیمتهای پیشنهادی در پاکت ج باید با کلیه کسورات قانونی و هزینه ساخت قالب و نیز ارزش افزوده و کرایه حمل  که بر عهده برنده مناقصه می باشد محاسبه گردد.

ماده۱۳:محل تحویل لیوانها شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان خواهد بود . لذا بایستی هزینه حمل در پیشنهاد قیمت منظورگردد.

ماده۱۴: برنده مناقصه حق واگذاری تمام ویا قسمتی از موضوع مناقصه رابه افراد حقوقی وحقیقی  ندارد.

ماده ۱۵:پیشنهاددهندگان موظف هستند  پیشنهادات خود را درسه پاکت الف،ب،ج ارسال نمایندکه:

پاکت الف: حاوی فیش سپرده یا ضمانتنامه معتبر و بدون قید و شرط  شرکت درمناقصه میباشد.

پاکت ب: حاوی برگ شرایط مناقصه میباشد که شرکت کننده تمام صفحات آن را مهروامضاء نموده است وچنانچه سوابقی در زمینه کاردارد، ضمیمه مینماید با انضمام تصویر مدارک ثبت شرکت ( آگهی روزنامه ، اساسنامه شرکت وگواهی های اخذ شده و…)

بند ۱: اشخاص حقوقی بایستی اسناد مناقصه را به امضاء کلیه صاحبان امضاء مجاز شرکت  برسانند همراه با مهر شرکت

پاکت ج: حاوی پیشنهادقیمت بصورت عدد و حروف  بصورت تفکیک شده جهت هر قیمت با مهر و امضاء مربوطه و بدون قلم خوردگی و لاک گرفتگی

  • قیمت های پیشنهادی باید بدون اعمال ۹% مالیات و عوارض ارزش افزوده اعلام گردد و ضرور تا با ارائه گواهی معتبر ثبت نام در نظام مودیان مالیات بر ارزش افزوده و فاکتور رسمی و معتبر طبق نمونه سازمان مالیاتی کشور ، %۹ مالیات و عوارض ارزش افزوده بطور جداگانه قابل پرداخت خواهد شد .
  • کرایه حمل برعهده فروشنده می باشد .

تبصره ۶: بدیهی است  پاکتهای فوق به ترتیب الف،ب، ج بازگشایی خواهدشدوچنانچه پاکت قبلی ناقص باشدبقیه پاکات آن شرکت کننده بازگشایی نخواهدشد و شرکت کننده حق حضور درجلسه برای بازگشایی پاکتهای سایر شرکت کنندگان رانخواهد داشت.

تبصره ۷: در مورد اقلام موضوع مناقصه شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان مختار است به تفکیک ، نازلترین قیمت را برنده مناقصه اعلام نماید.

تبصره۸: درصورتیکه بررسی عملکرد ، سوابق وامکانات پیشنهاد دهنده نیاز به بررسی بیشترداشته باشد اعضاء کمیسیون مناقصه میتوانند جهت بررسی بیشتر بازگشایی پاکات راکه حاوی قیمت موضوع مناقصه میباشد به  وقت دیگری موکول نمایند که دراین صورت پیشنهاد دهنده میتواند  در وقت تعیین شده بعدی بازگشایی شرکت نماید.

ماده ۱۶: کلیه شرکتهایی که مایل به شرکت در مناقصه هستند بایستی تا ۵ روز پس از انتشار آگهی نسبت به ارسال نامه آمادگی خود را جهت شرکت در مناقصه بصورت کتبی به واحد بازرگانی شرکت شیر پگاه کرمان اقدام نماید .  

بند۲: برنده مناقصه ملزم به تامین تضمین و سپرده حسن انجام تعهدات  به صورت نقدی یا ضمانت نامه بانکی به میزانی که شرکت پگاه کرمان  تعیین می نماید می باشد .

ماده ۱۷:با توجه به یک ساله بودن قرارداد در صورت نوسان قابل توجه در قیمت ها ، پس از بررسی و جمع آوری مستندات و اخذ استعلام از منابع معتبر نسبت به اصلاح قیمت اقدام می شود . لازم به ذکر است تعدیل قیمت با اخذ قیمت از مراجع رسمی و استعلام های مربوطه و ارائه آنالیز قیمت کالا و در صورت تایید کمیسیون معاملات انجام می گردد. بدیهی است تا زمان تایید قیمت جدید توسط کمیسیون معاملات شرکت پگاه کرمان ، فروشنده موظف به ارسال کالا با قیمت درج شده در قرارداد می باشد.

ماده ۱۸: شرکت کنندگان مجاز به تغییر فرم پیشنهاد قیمت نیستند و در صورتیکه شرکت کنندگان خارج از شکل و محتوای برگ شرایط مناقصه مبادرت به ارائه پیشنهاد نمایند مناقصه گزار حق و اختیار اعلام بی اعتباری و عدم توجه به چنین پیشنهادی را دارد .

ماده ۱۹ : ارائه گواهی امضا ، برای کنندگان اسناد و برگ شرایط مناقصه از دفاتر اسناد رسمی الزامی می باشد .

ماده ۲۰ : شرط نهایی عقد قراردادو خرید پس از برنده شدن مناقصه ، بکار گرفتن نمونه کالا در تولید و تایید آن می باشد .

ماده ۲۱: به پیشنهادات مبهم و مشروط و فاقد سپرده و پیشنهاداتیکه پس از موعد مقرر در این شرایط تسلیم گردد تحت هیچ شرایطی ترتیب اثرنخواهد شد .

ماده۲۲:کمیسیون بازگشائی پیشنهادات ساعت ۱۲ روز ۱۴۰۱/۰۳/۱۷ درمحل شرکت تشکیل خواهدشد که حضور نماینده  پیشنهاد دهنده در صورت ارائه معرفی نامه کتبی بلامانع است.

 شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان

مدیریت بازرگانی

 آدرس:کرمان-انتهای خیابان شهید مصطفی خمینی(شهاب)-کیلومتر اول جاده هفت باغ علوی کد پستی:۷۶۳۵۱۱۴۸۱۱ تلفن:۳۳۲۲۱۲۱۱  تلفکس ۳۳۲۲۱۸۱۱