نتایج فاز اولیه آزمایشات لبنیات پگاه کرمان اعلام شد

نتایج فاز اولیه آزمایشات لبنیات پگاه کرمان اعلام شد

نتایج فاز اولیه آزمایشات لبنیات پگاه کرمان اعلام شد

نتایج آزمایشات اولیه محصولات کارخانه پگاه کرمان که سه روز پیش پلمپ شده بود از سوی آزمایشگاه مربوطه اعلام شد .
دکتر منصور قنبری زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  گفت : فاز اولیه نتایج آزمایشات لبنیات کارخانه پگاه کرمان منفی بوده است و لبنیات این کارخانه فاقد آلودگی به ” ای کولای ” ، مهمترین شاخص تشخیص آلودگی در لبنیات ، هستند .
وی ادامه داد : تمام محصولات این کارخانه اعم از شیر ، پنیر ، خامه و دوغ مورد آزمایش قرار گرفتند.
دکتر قنبری زاده با بیان اینکه روز گذشته این کارخانه فک پلمپ شد ، افزود : روز دوم برخی انبارهای این کارخانه باز شد تا نمونه برداری شده و نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شود . همچنین دو سردخانه وابسته به این کارخانه که به یکی از شرکتهای غیر وابسته به کارخانه پگاه تعلق داشت ، در اختیار پگاه کرمان قرار گرفت .

برای مشاهده بر روی لینک زیر کلیک نمایید :

http://www.yjc.ir/fa/news/5661731/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%81%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D8%AA-%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF