نتایج فاز اولیه آزمایشات لبنیات پگاه کرمان اعلام شد
نتایج آزمایشات اولیه محصولات کارخانه پگاه کرمان که سه روز پیش پلمپ شده بود از سوی آزمایشگاه مربوطه اعلام شد .
دکتر منصور قنبری زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت : فاز اولیه نتایج آزمایشات لبنیات کارخانه پگاه کرمان منفی بوده است و لبنیات این کارخانه فاقد آلودگی به ” ای کولای ” ، مهمترین شاخص تشخیص آلودگی در لبنیات ، هستند .
وی ادامه داد : تمام محصولات این کارخانه اعم از شیر ، پنیر ، خامه و دوغ مورد آزمایش قرار گرفتند.
دکتر قنبری زاده با بیان اینکه روز گذشته این کارخانه فک پلمپ شد ، افزود : روز دوم برخی انبارهای این کارخانه باز شد تا نمونه برداری شده و نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شود . همچنین دو سردخانه وابسته به این کارخانه که به یکی از شرکتهای غیر وابسته به کارخانه پگاه تعلق داشت ، در اختیار پگاه کرمان قرار گرفت .
برای مشاهده بر روی لینک زیر کلیک نمایید :